dewi Napisano 12 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Proponuje umieszczać wasze przepisy z parówek. podam swój. 8 parówek cienkich, najlepiej jedynek ketchup pikantny żółty ser w plastrach boczek lub salami zioła wedle uznania parówki nacinamy na końcach by się ładnie otworzyły, dno naczynia żaroodpornego pokrywamy ketchupem. układamy parówki,na nich ser i salami lub boczek. sypiemy ziołami. zapiekamy w piekarniku aż boki parówek ładnie się powyginają i przyrumienią. pychotka. polecam. można parówki owinąć boczkiem lub salami ale z tym więcej zabawy. SMACZNEGO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziewanna Napisano 12 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Parówka to jest najgorsza produkcja kiełbasopodobna jaka może być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dewi Napisano 13 Listopada 2009 Autor Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 nic nie szkodzi i tak wiem że większość lubi to świństwo. a myślisz,że jak kupisz śląską to w niej jest coś lepszego? jeśli tak to zajadaj sie do woli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sheina Napisano 13 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 podstawa studenckiego wyzywienia poza pasztetem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek_87 Napisano 13 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 o matko jaki temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.